başlat

29.03.1984 Kastamonu/Abana/Bozkurt/Trabzon/Of/Merkez/Kocaeli/Kuruçeşme/Trabzon/Merkez/İstanbul/Bahçelievler-Haznedar/Kasımpaşa/Üsküdar-Güzeltepe/Başakşehir-2.etap..

Yer değiştirmekten mi bilmem, gezmeyi çok sevmedim. Ama yürümeyi severim kendi başıma. Hızlı adımlarla koştura koştura.. piknik yapılacak, yüzmeye gidilecek, ava çıkılacak, misafirliğe gidilecek.. istemedim. zorla götürülüp sevdiğim olmadı mı? oldu tabi ama yine de belli bir yaşa kadar evde kalmayı tercih ettim. Bir süre sonra herkes çe alışılmış bir durum haline geldi. Ezbere o gelmez deyip kapıyı üstüne vurup gitmelere dönüştü iş..

gidilecek, gezilecek çok yer var belli ki. en güzeli seviyor yeni yerler görmeyi. şiirim, onun gözlerinde ki dünyayı keşfetmek gibi. kelime kelime feth ediyor kalbimi..

ilkokul Trabzon da, orta okul Kocaeli de lise hazırlık ve lise 1 kocaeli de 2 ayrı okulda. Lise 2 ilk dönem Trabzon, ikinci dönem ve sonrası İstanbul. Ve üniversite Trabzon.. Gezici..

Askerlik Manisa piyade..

Bir dönem futbolcu olma hayalleri, bir dönem bilgisayar teknik servisin de çalışma, İnternete forumlarda gezme, moderatorluk yapma, film arşivi, mp3 arşivi oluşturma gibi kimine göre boş işlerimiz oldu. Sonra site kurduk animeler üzerine baya da iyi gidiyordu ama telif falan derken kul hakkı deyip kapattık dükkanı..

küfürden uzak hayat..

35 yıl ömür.. Daha ne kadar kaldı bilgimiz yok..

bir bakıp gözlerini çekme benden. ben bu yolların tanıdığı değilim. gidiyorum ama vaz geçmem seni sevmelerden. sonu boşa çıksada seferim..

yansın tabi kalpler, gönüllü herkes bu davaya. ıslansın tabi gözler, buğulu nefes bu havada..

damlası ateşinin, götürür beni yağmura. sonrası, kavuşmak. gözlerinin gölgesi altında..

dağlar ardını görmez. seven, yarını bilmez. yari görmeye doymaz. kalbi yerinde durmaz..

çayın tadına, güzelin adına misafir olalım. çayın deminde, güzelin gönlünde esir olalım..

başka bir gün değil. ilk gün ki gibi hala gönül. yürüdüğü yolları yoksa, unuttu mu istanbul?.

gel. gönlümün güneşi, yağmuru, gölgesi.. gel. yanında alsın, bu deli nefesi..

yüzünü açtın ama göremedim geceleri. belkide yalanlıyorsun, gördüğünde bu heceleri..

her şeyi başlattığın yerde dursaydı zaman. doğru hali, doğru kelimeleri bulsaydım hemen..

pencere açık. ayak sesleri geliyor dışarıdan. bazen serinlikten vazgeçmen gerekir. kurtulmak için haşarıdan..

belki de artık uyuma vaktidir. durduğun yer sonlu başlangıç. hiç bırakmayacakmış gibi tutma nefesini. olmadı bir türlü, onlu başlangıç..